• darkblurbg

Annemieke Stam studeerde in 2003 af aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is tijdens haar studie betrokken geweest bij de Stichting Wetwinkel Amsterdam, waar zij deel uitmaakte van verschillende commissies. Tevens liep zij stage bij de sectie Arbeidsrecht van een gerenommeerd kantoor aan de Zuid-as te Amsterdam. Haar afstudeerscriptie betrof een rechtsvergelijking op het gebied van het Italiaanse en Nederlandse arbeidsrecht. Annemieke is nadien vier jaar werkzaam geweest bij één van de grote kantoren van Nederland, waarna zij in 2007 samen met haar zus Stam en Stam Advocaten heeft opgericht.

Annemieke is lid van het Vrouwen Netwerk Zaanstad (VNZP).

Specialismen: Personen- en familierecht, Arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht.

Mr. A.M. Stam heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: 
-Personen- en Familierecht;
-Arbeidsrecht. 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

E-mail: a.stam@stamenstamadvocaten.nl

 

Pauline Stam is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij vier jaar werkzaam geweest bij een niche kantoor in het centrum van Amsterdam, waar zij zich met veel plezier heeft toegelegd op het bestuursrecht. In 2007 richtte zij samen met haar zus Stam en Stam Advocaten op in Zaandam. Pauline heeft zich met 15 jaar (proces)ervaring ontwikkeld tot een ware specialist in het sociaal zekerheidsrecht. Pauline’s motto: “Elke zaak is uniek en moet ook op deze wijze worden benaderd. Ik houd van een persoonlijke aanpak waarbij uw belangen altijd voorop staan. ”

Pauline is lid van het Vrouwen Netwerk Zaanstad (VNZP).

Mr. P.E. Stam heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub) rechtsgebieden geregistreerd: 
-Sociaal-zekerheidsrecht (sociale voorzieningen, volksverzekeringen, werknemersverzekeringen);
-Bestuursrecht (bestuursprocesrecht, handhavingsrecht). 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

E-mail: p.stam@stamenstamadvocaten.nl